Levering

Bij A-Hjort bieden we ALTIJD gratis verzending aan, ongeacht de grootte van uw bestelling.

Onze webshop is 24/7 geopend en u kunt bestellen wanneer u maar wilt. Zodra u bestelt, ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging van uw bestelling (een orderbevestiging) en dat deze in ons systeem is ingevoerd. Wanneer uw bestelling is verpakt in ons magazijn, ontvangt u een e-mail ter bevestiging dat de bestelling is verwerkt, samen met een trackinglink voor de verzending van het pakket. Uw factuur wordt in een aparte e-mail verzonden vanuit Klarna Betaling. 

Wij verzenden uw sieraden gratis en snel met GLS - naar een afhaalpunt en altijd met tracking en verzekering. Wij behouden ons het recht voor op eventuele vertragingen bij GLS.

Wij bieden altijd gratis verzending en snelle levering.

Bij A-Hjort streven we er altijd naar om uw pakketje zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

We proberen uw bestelling binnen enkele werkdagen te verzenden, zodat u deze binnen 1-2 werkdagen ontvangt. Het kan echter voorkomen dat het artikel dat u heeft besteld niet op voorraad is - maar onze leveranciers hebben vaak een levering van dag tot dag, dus we behouden ons het recht voor op kleine vertragingen.

Als uw bestelling een spoedgeschenk of iets dergelijks betreft, neem dan gerust contact met ons op - dan kunnen we u direct laten weten of we de sieraden dezelfde dag of de volgende dag verzenden.

"Bij alle transacties behoudt A-Hjort zich het recht voor om prijsfouten, typefouten, uitverkochte of stopgezette items, vermoedens van fraude en overmacht te corrigeren. Als een van deze omstandigheden van toepassing is, behouden wij ons het recht voor om een transactie geheel of gedeeltelijk te annuleren. Mocht er iets gebeuren in verband met uw bestelling, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de uitdagingen op te lossen."

LET OP! Als je pakket niet wordt afgehaald bij de pakketwinkel en naar ons wordt teruggestuurd, worden er kosten van 10,- EUR in rekening gebracht.