Cadeaus en ruilkaart

Bij A-Hjort kunt u altijd cadeaus kopen. Ongeacht of het sieraad is gekocht in de outlet of niet, hechten wij er veel waarde aan dat het als cadeau kan worden gegeven en nog steeds kan worden geruild of geretourneerd, indien gewenst.

Wij pakken graag de sieraden mooi in
Bij A-Hjort pakken we graag de sieraden voor u in - gratis. U hoeft alleen maar op "Ja, ik wil cadeauverpakking" te klikken bij het afrekenen, en wij zullen de sieraden mooi inpakken in de originele sieradendoosjes en vervolgens in de cadeautas.

Ruilkaart
Wanneer u kiest voor cadeauverpakking, zullen wij automatisch een ruilkaart op de sieradendoosjes plaatsen voordat we ze inpakken. Op deze manier is het voor de ontvanger gemakkelijk om het sieraad te retourneren en hoeven ze zich geen zorgen te maken over ordernummer, factuur of iets dergelijks wanneer ze later contact opnemen met A-Hjort.

Een ruilkaart is echter niet nodig. Bij A-Hjort kunnen we het gemakkelijk omruilen, zolang u het juiste ordernummer of alleen de naam van de persoon die het cadeau bij ons heeft besteld, heeft. We zijn altijd erg behulpzaam en zullen altijd een oplossing vinden voor ruilen of retourneren.

Voeg een persoonlijke groet toe
Onthoud dat u bij A-Hjort ook een kleine persoonlijke groet kunt toevoegen aan het cadeau.

U hoeft alleen maar "Ja, ik wil graag een persoonlijke kaart schrijven" aan te vinken bij het afrekenen en uw groet te schrijven, dan zullen wij uw tekst afdrukken en deze op een mooi en eenvoudig kaartje van A-Hjort plaatsen.

Uw groet mag maximaal 300 tekens bevatten.