Cadeaubon

U kunt gemakkelijk en snel een cadeaubon kopen voor A-Hjort.

Door een cadeaubon te kopen en te geven aan iemand van wie u houdt, hoeft u zelf niet de moeite te nemen om het perfecte sieraad te vinden.

Het geven van een cadeaubon is altijd een goed idee. Hiermee geeft u de ontvanger de mogelijkheid om zijn of haar eigen persoonlijke en unieke sieraad te kiezen, met de gedachte dat het van u als gever komt. Op deze manier wordt het extra speciaal, omdat de ontvanger u in gedachten heeft gehad tijdens het kiezen van het sieraad.

Als u een cadeaubon wilt kopen, kunt u dat hier doen of zoeken naar 'cadeau' bovenaan het zoekveld op de website. U bepaalt zelf welk bedrag de cadeaubon moet zijn.

De cadeaubon is geldig gedurende 3 jaar vanaf de datum van uitgifte.

Dit is hoe het werkt:

  1. Je voert het gewenste bedrag in en klikt op "kies bedrag". Het bedrag is in Euro

  2. De cadeaubon met het gekozen bedrag wordt nu in je winkelwagen geplaatst.

  3. Je voltooit de betaling op dezelfde manier als alle andere bestellingen in de webshop. Als je een persoonlijke groet wilt toevoegen aan de cadeaubon, kun je deze gewoon in het opmerkingenveld bij de kassa schrijven.

  4. A-Hjort stuurt een prachtige digitale cadeaubon.

Op de cadeaubon staat een betaalcode geschreven. De houder van de cadeaubon kan met de betaalcode betalingen verrichten tot het gekochte bedrag. Als het volledige bedrag niet in één keer wordt gebruikt, kan het resterende bedrag altijd op een ander moment worden gebruikt.