Trek
Anton ring van By Anne in Zilver Sterling 925 Anton ring van By Anne in Zilver Sterling 925
Anton ring van By Anne in Zilver Sterling 925 Anton ring van By Anne in Zilver Sterling 925
Anton ring van By Anne in Zilver Sterling 925 Anton ring van By Anne in Zilver Sterling 925

Anton ring

33,00 EUR 19,80 EUR
Brand:
By Anne
Type :
Ring
Verstelbaar:
Ja
Kleur:
Zilvere kleur
Materiaal:
Zilver Sterling 925
Item nummer:
2836

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending en cadeauverpakking

60 dagen volledig retorrecht

Beschrijving

De unieke Anton ring van A-Hjort is ontworpen door A-Hjort eigenaresse Anne Hjort Lund zelf. De ring is van hoge kwaliteit sterling zilver 925 of met 1 micron 24 kt. goud plating over sterling zilver 925. Aan de ring zit een prachtige hanger met een zirkoon en een kleine ster iets opzij gezet.

Toen Anne de A-Hjort sieraden ontwierp, was ze erg geïnteresseerd in een manier om zichzelf eraan te herinneren goed voor zichzelf te zijn en voor zichzelf te zorgen in een druk en hectisch dagelijks leven. Op een late avond kwam ze voor het eerst het woord CHI tegen, wat levensenergie betekent die door alles stroomt: je lichaam, ziel, geest en alles in het universum - en van daaruit ontstond langzaam het ontwerp. De kleine zirkoon in het midden van de hanger is een symbool van jou - en het omringende gebied is een dik beschermend membraan gevuld met liefde, vrede of iets anders waarmee jij gevuld wilt zijn.

Het is geen toeval dat de ring Anton heet. Annes jongste zoon heet Anton en heeft in zijn eerste 3 levensjaren veel meegemaakt - waaronder hernia, eczeem, melkallergie en hij heeft ook kinderartritis. Voor Anne is hij het symbool van levensenergie - hij is een stukje leven met de grootste drive en levenslust die haar er dagelijks aan herinnert hoe kwetsbaar het leven kan zijn en dat je moet onthouden om in het moment te leven en met liefde dichtbij.

Verkrijgbaar in maat:

52, naar boven en beneden verstelbaar in 2 maten

54, naar boven en beneden verstelbaar in 2 maten

Grootte hanger: 1 x 1 cm