Trek
Dreamy Hairclaw Light Beige van A-Hjort Jewellery in Acetaat Dreamy Hairclaw Light Beige van A-Hjort Jewellery in Acetaat
Dreamy Hairclaw Light Beige van A-Hjort Jewellery in Acetaat Dreamy Hairclaw Light Beige van A-Hjort Jewellery in Acetaat

Dreamy Hairclaw Light Beige

17,00 EUR
Brand:
A-Hjort Jewellery
Type :
Accessoire / Hairclaw
Breedte
42 mm.
Hoogte
48 mm.
Lengte
90 mm.
Materiaal:
Acetaat
Item nummer:
12102

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending en cadeauverpakking

60 dagen volledig retorrecht

Beschrijving

Onze betoverende Dreamy Hairclaw in deze delicate beige kleur voegt een delicate en dromerige dimensie toe aan je haarlook. Met zijn vrouwelijke constructie is het een perfect accessoire voor elke gelegenheid en heeft het de potentie om elke outfit naar nieuwe hoogten te brengen. Of je dag nu casual is of gekenmerkt wordt door een formele gebeurtenis, onze Dreamy Hairclaw zal je betrouwbare metgezel zijn.

Gemaakt met een focus op hoge kwaliteit, zorgt onze haarklem ervoor dat je haar stevig en elegant op zijn plaats wordt gehouden.

Druk je stijl uit door onze haarklem te gebruiken om je haar in een losse updo te verzamelen voor een geraffineerde en romantische look. Het is ook ideaal voor half opgestoken kapsels die een casual en trendy touch aan je look geven.