Sleuren
Dreamy Hairclaw Light Beige van A-Hjort Jewellery in Acetaat Dreamy Hairclaw Light Beige van A-Hjort Jewellery in Acetaat
Dreamy Hairclaw Light Beige van A-Hjort Jewellery in Acetaat Dreamy Hairclaw Light Beige van A-Hjort Jewellery in Acetaat

Dreamy Hairclaw Light Beige

17,00 EUR
Brand:
A-Hjort Jewellery
Type :
Accessoire / Hairclaw
Breedte
42 mm.
Hoogte
48 mm.
Lengte
90 mm.
Materiaal:
Acetaat
Item nummer:
12102

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending en cadeauverpakking

60 dagen volledig retorrecht

Beschrijving

Onze betoverende Dreamy Hairclaw in deze mooie beige kleur voegt een delicate en dromerige dimensie toe aan de uitstraling van je haar. Met zijn vrouwelijke constructie is het de perfecte accessoire voor elke gelegenheid, en dit accessoire heeft het potentieel om elke outfit naar nieuwe hoogten te tillen. Of de dag nu ontspannen is of wordt gekenmerkt door een formele gebeurtenis, onze Dreamy Hairclaw zal je betrouwbare metgezel zijn.

Onze haarklem is gemaakt met de nadruk op hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je haar veilig en elegant op zijn plaats blijft.

Druk je stijl uit door onze haarklem te gebruiken om je haar in een losse updo te verzamelen, waardoor een verfijnde en romantische uitstraling ontstaat. Het is ook ideaal voor half opgestoken kapsels, waardoor een ontspannen en trendy touch aan je uiterlijk wordt toegevoegd.