Sleuren
Anton pendant van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925 Anton pendant van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925
Anton pendant van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925 Anton pendant van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925

Anton pendant

20,00 EUR 10,00 EUR
Brand:
By Anne
Type :
Hanger
Breedte
10 mm.
Lengte
15 mm.
Kleur:
Gouden kleur
Materiaal:
Verguld-Zilver Sterling 925
Item nummer:
3262

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending en cadeauverpakking

60 dagen volledig retorrecht

Beschrijving

De unieke Anton-hanger van A-Hjort is ontworpen door een eigenaar Anne Hjort Lund zelf. De hanger is van hoge kwaliteit met sterling zilver 925 of met 1 micron 24 ct. Vergelen bovenop Sterling Silver 925. Op de hanger is er een zirkoon in.

Hangmaat: 1 cm
Zirkon Grootte: 2 mm

Toen Anne Anton - sieraden ontwierp, was ze erg druk met een manier waarop men zich er zelf aan kon herinneren om goed te zijn en voor te zorgen jezelf in een druk en hectisch dagelijks leven. Op een late avond komt ze voor het eerst het woord chi tegen, wat levensenergie betekent en dat door alles stroomt: je lichaam, ziel, geest en alles in het universum - en vanaf hier kwam het ontwerp net zo stil. Het kleine zirkoon in het midden van de hanger is het symbool van jou - en dat rond is een dikke bescherming van bescherming gevuld met liefde, rust of iets anders waar je zelfs maar mee wilt.

Dat De hanger is net naar de naam Anton gekomen ook geen toeval. De jongste zoon van Anne wordt Anton genoemd en heeft veel meegemaakt in zijn eerste 3 jaar van het leven - inclusief hernia, eczeem, melkallergie en heeft ook artritis voor kinderen. Voor Anne is hij het symbool van het levensenergie - hij is een levensstuk met de grootste wandel- en levensvreugde die haar dagelijks eraan herinnert hoe fragiel leven kan zijn en dat men moet onthouden om in het heden te leven en met liefde om hem heen.