Trek
Anton pendant van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925 Anton pendant van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925
Anton pendant van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925 Anton pendant van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925

Anton pendant

20,00 EUR 12,00 EUR
Brand:
By Anne
Type :
Hanger
Breedte
10 mm.
Lengte
15 mm.
Kleur:
Gouden kleur
Materiaal:
Verguld-Zilver Sterling 925
Item nummer:
3262

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending en cadeauverpakking

60 dagen volledig retorrecht

Beschrijving

De unieke Anton hanger van A-Hjort is ontworpen door A-Hjort eigenaresse Anne Hjort Lund zelf. De hanger is van hoge kwaliteit met sterling zilver 925 of met 1 micron 24 kt. goud plating over sterling zilver 925. In de hanger zit een zirkoon.

Grootte hanger: 1 cm
Grootte zirkoon: 2 mm

Toen Anne het Anton sieraad ontwierp, was ze erg geïnteresseerd in een manier om zichzelf eraan te herinneren goed voor zichzelf te zijn en voor zichzelf te zorgen in een druk en hectisch leven. Op een late avond kwam ze voor het eerst het woord CHI tegen, wat levensenergie betekent die door alles stroomt: je lichaam, ziel, geest en alles in het universum - en van daaruit ontstond langzaam het ontwerp. De kleine zirkoon in het midden van de hanger is een symbool van jou - en het omringende gebied is een dik beschermend membraan gevuld met liefde, vrede of iets anders waarmee je wilt dat het gevuld is.

Het is geen toeval dat de hanger Anton is genoemd. Annes jongste zoon heet Anton en heeft in zijn eerste 3 levensjaren veel meegemaakt - waaronder hernia, eczeem, melkallergie en hij heeft ook kinderartritis. Voor Anne is hij het symbool van levensenergie - hij is een stukje leven met de grootste drive en levenslust. Hij herinnert haar er dagelijks aan hoe kwetsbaar het leven kan zijn en dat je eraan moet denken om in het moment te leven en met liefde dichtbij.