Sleuren
Anton Necklace van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925 Anton Necklace van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925
Anton Necklace van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925 Anton Necklace van By Anne in Verguld-Zilver Sterling 925

Anton Necklace

41,00 EUR 20,50 EUR
Brand:
By Anne
Type :
Halsketting
Kleur:
Gouden kleur
Materiaal:
Verguld-Zilver Sterling 925
Item nummer:
2832

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending en cadeauverpakking

60 dagen volledig retorrecht

Beschrijving

De unieke Anton-ketting van A-Hjort is het eigen ontwerp van een hjort-eigenaar Anne Hjort Lund. De ketting is van hoge kwaliteit met sterling zilver of met 1 micron 24 ct. Vulling bovenop Sterling Silver 925. Op de ketting is er een prachtige hanger met een zirkoon in evenals een kleine ster die er een beetje is geplaatst.

Toen Anne haar sieraden ontwierp, was ze erg druk met Een manier om zichzelf eraan te herinneren dat ze zelf goed zijn en voor zichzelf zorgen in een druk en hectisch dagelijks leven.

Op een late nacht, voor het eerst, ontmoet ze het woord chi, wat levensenergie betekent en die door alles stroomt: je lichaam, ziel, geest en alles in het universum. En vanaf hier kwam het ontwerp net zo stil. Het kleine zirkoon in het midden van de hanger is het symbool van jou - en dat rond is een dikke bescherming van bescherming gevuld met liefde, rust of iets anders waar je zelfs maar mee wilt.

Dat De ketting is net naar de naam Anton gekomen, is ook geen toeval. De jongste zoon van Anne wordt Anton genoemd en heeft veel meegemaakt in zijn eerste 3 jaar van het leven - inclusief hernia, eczeem, melkallergie en heeft ook artritis voor kinderen. Voor Anne is hij het symbool van het levensenergie - hij is een levensstuk met de grootste wandel- en levensvreugde die haar dagelijks eraan herinnert hoe fragiel leven kan zijn en dat men moet onthouden om in het heden te leven en met liefde om hem heen.
Grootte: verstelbaar in 3 lengtes van 45 cm, 48 cm en 52 cm.

Hangergrootte: 1 x 1 cm.